Lån 30000 rentefritt

Det er mulig å ta ut lån rentefritt, aktører som for eksempel TrustBuddy gir ut mikrolån fra 500 til 5000 kroner, og lånet er rentefritt inntil 14 dager. For større lån fra profesjonelle lånleverandører har vi også lånekassen – men denne er selvfølgelig kun åpne for studenter. Skal du ha lån fra andre profesjonelle lånaktører på nettet, for eksempel et forbrukslån, som er et av de vanligste lånene som blir tatt på denne måten, og du ønsker at det lånet skal være rentefritt – vel, da kan ting bli litt vanskelig.

Med litt planlegging på en annen side kan det å låne 30000 rentefritt være rimelig enkelt. Flere kredittkort vil nemlig la deg ta opp relativt store lån, som vil være rentefrie inntil en viss periode. Hvis du dermed har et kredittkort med en så stor grense vil dette være helt mulig. Mastercard er et kort de aller fleste av oss nordmenn har god kjennskap til, og ofte allerede har. Hvis du har et Mastercard, kan du sette grensen opp til 30000, eller høyere. Ja, lån 30000 rentefritt med Mastercard, det er fullt mulig!

Betale tilbake summen innen en måned

Du må på en annen side betale tilbake summen innen en måned for at du ikke skal begynne å måtte betale mer. Når du tar ut et lån på hele 30000 kan dette begynne å bli litt vanskelig å betale tilbake summen innen en måned – men hvis du har alt dette under kontroll er det jo klart at du vil få ta lånet helt rentefritt. Det er dette som er så bra med enkelte kredittkort – at du har denne muligheten. Hvis det er en sannsynlighet for at du ikke vil klare å betale pengene tilbake burde du være fullt klar over hva slags renter og gebyrer du vil møte.

I henhold til kredittkort må du selvfølgelig få utsendt kredittkortet først. Dette betyr at du må søke om kredittkortet, gå gjennom selskapets kredittsjekk, for så å få tilsendt kortet via posten – noe som kan ta litt tid. Hvis du trenger pengene akkurat nå, og du ikke har noe kredittkort, kan det da hende at du rett og slett må ta et lån med rente, slik at du får pengene fort nok. Hvis du allerede har et kort på en annen side, vil det ikke trenge å ta spesielt lang tid før kredittgrensen er hevet – så lenge du kommer deg gjennom kredittsjekken selvfølgelig. Les gjennom premissene, og finn det kredittkortet med de beste premissene for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Låne penger direkte!